© Powered by SiteSpirit

 

Historie


logo.gif

Vanuit ons kantoor in Huizen adviseren wij onze cliŽnten over verzekeringen, geldzaken, hypotheken, onroerend goed en bedrijfsfinancieringen. Wij onderscheiden ons door een vlotte service, een onafhankelijke opstelling en vooral een menselijke benadering.


Adviesgroep Van der Roest is in 1979 opgericht door Evert van der Roest. Nu ruim 30 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot assurantiebedrijf waar ruim 25 medewerkers zich inzetten voor de klanten. Een eigen productlijn, met vele voordelen en een scherpe en zeer concurrerende prijs, wordt actief ingezet om de klanten goed van dienst te kunnen zijn. Op ieder aandachtsgebied -denk bijvoorbeeld aan pensioenen, hypotheken, schadeverzekeringen voor particulieren of bedrijven en risico-analyses- hebben wij specialisten in huis.


Volmacht


Naast onze agentschappen bij alle grote verzekeraars in Nederland zijn wij tevens gevolmachtigd assuradeur, waardoor wij instaat zijn om specifieke oplossingen en maatwerk te leveren. Met korte lijnen en grote mate van flexibiliteit staan wij u op een kwalitatieve en efficiŽnte wijze ter zijde. Veel van onze verzekeringen worden dan ook onder gebracht in de volmacht van VDRD.
De activiteiten van VDRD zijn echter helemaal afgeschermd van de activiteiten van Adviesgroep Van der Roest.
Voor de website van het VDRD assuradeurenbedrijf verwijzen wij u naar de site www.vdrd.nl


Als u nog geen klant bent en graag met ons in contact wilt komen, kunt u ons bellen of op deze site een verzoek achterlaten waarna wij contact met u op zullen nemen.

.