© Powered by SiteSpirit

 

Het Werk


logo.gif

Tijdens het uitvoeren van uw werk loopt u risico's, veel risico's. Iets om bij stil te staan maar niet om u door te laten belemmeren tijdens het werk. U heeft te maken met het juist uitvoeren van uw werkzaamheden, mogelijke conflicten, het aansturen van medewerkers en vooruit kijken en denken.


Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van een bedrijf is veelal complexer dan die van een particulier. De exacte werkzaamheden en risico's in kaart brengen is dť manier om tot een advies te komen. Naast het werk op zich zijn er nog andere situaties die een rol spelen waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan werkgevers-, vervoerders- of productaansprakelijkheid. Ook kunt u worden geconfronteerd met aansprakelijkheid vanuit de uitvoering van uw beroep of als bestuurder.


Rechtsbijstand

Een geschil kan zomaar ontstaan, ook als er geen relatie is van aansprakelijkheid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een geschil over een openstaande nota. Een rechtsbijstandverzekering biedt dan uitkomst. Zo'n soort verzekering is in een basisdekking te regelen en uit te breiden met modules die u zelf belangrijk vindt. Zo wordt uw rechtsbijstandverzekering passend gemaakt voor u.


ga-terug-naar-overzicht.gif