© Powered by SiteSpirit

 

Personeel


logo.gif

Ziekteverzuim

Mensen zijn onmisbaar in het uitvoeren van werk. Dit zorgt ook voor kwetsbaarheid. Als mensen uitvallen door ziekte betekent dat een aanslag op de bedrijfsvoering en vooral extra kosten. Immers, het werk moet doorgaan maar zo ook de loonbetaling gedurende in ieder geval 2 jaren. Daarnaast heeft u, als werkgever, grote verplichtingen om mee te werken aan reÔntegratie. Iets waar u als drukke ondernemer waarschijnlijk niet op zit te wachten.


Pensioen

Maar zorg van de werkgever gaat verder. Denkt u bijvoorbeeld aan het bieden van pensioenopbouw, aangevuld met nabestaandenvoorzieningen. Inmiddels is dit een zeer complexe materie geworden. U krijgt te maken met fiscale consequentie, (door de jaren heen veranderende) wetgeving en vele mogelijkheden. Het maken van de juiste keuze is belangrijk omdat een gemaakte keus moeilijk te herzien is. Kortom, een ingewikkelde materie waar u een specialist voor nodig heeft om u bij te staan.


Personal Benefits

Naast allerlei wettelijke verplichtingen rondom verzekeringen en financiŽn kunt u als werkgever uw medewerkers ook gewoon voordelen willen bieden. Een extraatje omdat ze door u worden gewaardeerd. Door uw medewerkers voordeel dan wel extra zekerheden te bieden. Dit vertalen wij in "Personal Benefits". Een pallet aan, voor een ieder, noodzakelijke producten waarbij werknemers profiteren van extra voordeel. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de collectieve zorgverzekering. Iedere Nederlands ingezetene is verplicht de basis zorgverzekering af te sluiten en in stand te houden. U als werkgever kunt voordelen bieden door uw medewerkers de gelegenheid te geven in te stappen in de collectieve verzekering.


ga-terug-naar-overzicht.gif